Achizitii prin SEAP


Ne mandrim cu faptul ca atunci cand vine vorba despre papetarie si birotica, putem avea o opinie avizata. Ne recomanda cei peste 22 de ani de experienta in domeniu pe piata romaneasca. Timp in care am fost deschisi si flexibili, atenti la calitate si foarte atenti la serviciile oferite. Tocmai pentru a fi de real folos partenerilor nostri care au investit in noi multa incredere. 

Ce oferim, de fapt?


Servicii personalizate

Sigur, multi spun, putini cunosc si mai putini practica. La noi chiar se intampla. Serviciile oferite de catre Dacris sunt croite astfel incat sa se potriveasca aproape perfect nevoilor clientilor nostri. Peste 6000 de companii ne aleg anual, iar datorita lor reusim sa devenim mai buni. Invatam si ne adaptam impreuna. Suntem prompti si atenti la calitate. Ascultam clientii si le oferim ceea ce au nevoie, nu "ceea ce avem pe stoc". Consultantii nostri specializati sunt intotdeauna disponibili. 


Gama diversificata de produse

Dacris este singura companie romaneasca de birotica si papetarie prezenta pe toate canalele importante de vanzare. In zona B2B, prin agenti specializati, in retail, prin marile lanturi de hypermarketuri, dar si online, pe dacris.net. Peste 16.000 de produse unice in oferta generala. Mii de produse noi, achizitionate in functie de nevoile clientilor nostri, in fiecare zi. 


Toate produsele sunt disponibile si prin SEAP

Orice produs ati putea avea nevoie, este disponibil si prin platforma SEAP. Trebuie doar sa discutam putin inainte, iar de restul de ocupam noi. 


Verde 

Dacris este verde. Prin produse. Prin actiuni. In fiecare zi, oferim pe canalele noastre de vanzare acces la produse eco. In fiecare luna, colectam deseuri de papetarie de la partenerii nostri, gratuit. In fiecare an, plantam copacei alaturi de marea familie Dacris.


Cadouri GARANTAT 

Orice comanda pe site-ul Dacris.net este rasplatita cu un cadou, in functie de valoarea cosului. Cadoul este alegerea fiecarui client. Alege ce iti place! 


Termene de plată si politica de retur 

 Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor. Pentru mai putin de 1% din totalul comenzilor venite la Dacris am avut solicitari de retur. 

 

Transport gratuit 

 Toate comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit. 

 

Promotii continue 

 24 din 24. In fiecare saptamana va asteptam sa descoperiti promotiile speciale. Avem din plin si mai pregatim.