main-image

De ce să fii client Dacris?

  • Suntem departe de a fi perfecți, dar ne place să fim corecți.
  • Mereu vom căuta cea mai bună soluție pentru tine și biroul tău.
  • Suntem prietenoși și ne place să râdem. În fiecare zi.
  • Greșim, dar ne îndreptăm greșelile rapid. De fiecare dată.
  • Învățăm de la fiecare om cu care intrăm în contact.
  • Ne străduim tot timpul să fim mai buni. Uneori chiar reușim.
  • Fiecare om este unic. Fiecare afacere este unică.
  • De 24 de ani, suntem prezenți în zeci de mii de birouri.
1
Livrăm zilnic peste 1000 de comenzi
Ajungem zilnic in peste 1000 de birouri. Mâine poate chiar la tine. Cunoaștem zeci de mii de oameni și tot atâtea povești. Am înțeles din propria experiență că succesul nu este garantat, tocmai de aceea ne bucurăm să fim alături de partenerii noștri în toate etapele naturale de dezvoltare ale unui business. Și chiar suntem.
2
Manager dedicat de cont
Știm cât de important este să ai un om pe care să te poți baza, oricând. Pe care să îl poți suna, căruia să îi poți scrie când ai nevoie de ajutor. Care să găsească întotdeauna soluția cea mai bună pentru tine și biroul tău. Suntem peste tot și nu numai. Ne suni, răspundem. Dacă nu răspundem, revenim noi. Nu ne suni, nu răspundem.
3
Gamă completă de produse și servicii pentru birou
Cel mai bine înțelegi când ai nevoie de ceva atunci când îți lipsește. Stilou cu care semnezi contracte importante? Avem noi. Roller cu care îți poți șterge greșelile? Sunt. Și bibliorafturi, și table smart, și capsatoare, și cafea, și lapte, și miere, și tonere, și imprimante, și scaune, și plicuri. Și acestea sunt doar câteva, putem să enumerăm împreună până la 16.000 de produse. Și vor mai fi și altele.
4
Tipografie proprie și servicii personalizate
Avem un defect. Printre multe altele. Ne place să fim rapizi și să găsim soluții pentru cererile la care încă nici nu te-ai gândit. Tocmai de aceea, avem servicii in-house de tipografie, la Constanta si Bucuresti. Putem printa oricât și oricând. Și mai ales oriunde. Chiar nu vrem să ne lăudăm (a se citi „ba da”), dar chiar ne pricepem.
5
Branduri cu care lucrăm la Dacris
Ne-am făcut un obicei: recomandăm doar brandurile care ne-au câștigat încrederea. Care oferă produse de calitate, pun preț pe oamenii cu care lucrează și protejează mediul. Îmbinăm utilul cu frumosul. Aici găsești o listă completă a lor.
6
Partener Business Staples în România
Ne place să lucrăm cu cei mai buni. Din lume. Staples, cel mai mare furnizor de articole de birou din lume, ne-a ales pe noi ca furnizori în România pentru clienții lor internaționali cu filiale aici, fapt ce garantează că oferim aceeași calitate a produselor și serviciilor pe care o oferă și ei în restul lumii.
7
Managed Print Services
Livrăm timp. Pentru clienții care simt că timpul lor devine tot mai puțin și mai prețios. Salvăm costuri. Printăm zeci de mii de contracte, sute de mii de promisuni scrise, milioane de proiecte care schimbă vieți. Noi venim cu imprimantele, tonerele și hârtia, tu concentrează-te pe proiectele tale. Acum ai timp să le termini.
8
Programe de susținere a educației
Un copac nu poate crește mare și frumos fără rădăcini. Iar ca rădăcinile să fie puternice și să poată asigura continuitate, este nevoie de cunoaștere. Împreună cu partenerii noștri de la United Way, prin fundația proprie, dar și alte ONG-uri, suntem prezenți cu investiții în răspândirea accesului copiilor la educație în România. Știm, din proprie experiență, cât de important este să citești o carte. Măcar din când în când.
9
Trăim verde
Ne place verdele. Atât din punct de vedere vizual, dar mai ales ca mod de viață. Suntem activi într-o industrie care se folosește de resurse naturale, tocmai de aceea ne dăm silința să le asigurăm continuitate. Plantăm mii de copaci anual, împreună cu întreaga echipă Dacris. Colectăm și reciclăm gratuit deșeurile de hârtie pentru clienții noștri, împreună cu partenerul nostru Double A. În birourile Dacris, colectarea selectivă este literă de lege de mai bine de 10 ani. Și va continua să fie.
10
Ne plac oamenii
În general. Poate tocmai de aceea ne bucurăm să lucrăm zilnic într-o echipă formată din peste 320 de oameni. Învățăm zilnic unii de la alții, ne bucurăm și ne supărăm împreună. Iar datorită programelor interne de dezvoltare, o persoană poate avansa foarte rapid in interiorul companiei. Dacă își dorește, desigur. Avem foarte multe exemple de succes și continuăm să descoperim altele zi de zi. Cam frumos.