Dacris
Informatii Utile
Legal
Contact

Termeni si conditii

Site-ul www.dacris.net, numit in continuare WWW.DACRIS.NET, este proprietatea SC DACRIS IMPEX SRL, firma inregistrata in Otopeni, Str. Ardealului nr. 9F,  cu datele de identificare J13/1976/1994, CUI/CIF: RO 5740077, numita in continuare DACRIS

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC DACRIS IMPEX SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

DACRIS IMPEX garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul DACRIS.NET si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DACRIS IMPEX fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre DACRIS.NET este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru DACRIS IMPEX sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.


1. Dreptul de autor al DACRIS IMPEX asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului DACRIS.NET - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DACRIS IMPEX si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordu DACRIS IMPEX a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului DACRIS.NET numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail dpi@DACRIS.NET sau sa sunati la numarul de telefon 021/350 67 58.


2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul DACRIS.NET. Politica de preturi

DACRIS IMPEX isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul DACRIS.NET sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv DACRIS IMPEX isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Pentru produsele care apar pe site-ul Dacris.net cu statusul "La cerere" sau apartin categoriilor IT&C si Mobilier, ne rezervam dreptul de a solicita suma integrala sau 50% din valoarea produsului respectiv.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari DACRIS IMPEX in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari DACRIS IMPEX.

DACRIS IMPEX nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


Continutul DACRIS.NET (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, DACRIS IMPEX nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul DACRIS.NET, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. DACRIS IMPEX si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.


3. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul DACRIS.NET se poate efectua in urmatoarele moduri: - ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;
- in avans, prin ordin de plata in contul SC DACRIS IMPEX SRL, IBAN RO04INGB0001000161128913 RON, deschis la ING Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;
- in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de PayU, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.


De ce este sigura plata online
- ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar DACRIS IMPEX nu va avea acces la niciun fel de date personale;
- plata online este sigura deoarece PayU asigura un nivel de securitate 3D-Secure la tranzactii, in conformitate cu standardele internationale. De asemenea, PayU este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat.


4. Livrarea produselor
 
Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul unei firme de curierat acreditate. DACRIS IMPEX isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Daca ai optat pentru livrarea prin curierat rapid, tariful de livrare este de 14,99 lei pentru comenzi mai mici de 300 de lei si gratuit pentru comenzile de peste 300 de lei.

Pentru comenzile plasate cu metoda de plata ramburs se va percepe o taxa aditionala de procesare in valoare de 5,00 lei.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare, in functie de destinatia fiecarui colet. Comenzile inregistrate in afara progamului de lucru vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare iar termenul de livrare se va calcula de la acea data.
Comenzile platite prin OP vor fi expediate in momentul in care vom primi confirmarea platii in contul DACRIS IMPEX.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul "OBSERVATII" din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

DACRIS IMPEX isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DACRIS IMPEX care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


5. Promotii si concursuri

DACRIS IMPEX stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

DACRIS IMPEX nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DACRIS IMPEX fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DACRIS IMPEX de la acest client.


7. Politica de retur
 
Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici.


8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul DACRIS.NET

Utilizatorii care acceseaza site-ul DACRIS.NET pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. DACRIS.NET isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

DACRIS IMPEX nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii DACRIS IMPEX si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.


9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul DACRIS.NET este gazduit de serverele unei terte firme. DACRIS IMPEX nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. DACRIS IMPEX nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DACRIS.NET.  DACRIS IMPEX nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul DACRIS.NET.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului DACRIS.NET este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. DACRIS IMPEX detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Abonatii newsletter-ului DACRIS.NET pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului DACRIS.NET mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, DACRIS IMPEX nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.


11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe DACRIS.NET si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Luminita Nedelcu la adresa de mail conciliere@dacris.net sau la numarul de telefon 021/350 67 58.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului DACRIS.NET, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


12. Date de identificare firma

S.C DACRIS IMPEX S.R.L
C.I.F: RO 5740077
Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J13/1976/27.05.1994
Sediu: strada Ardealului 9F, Otopeni, judetul Ilfov
Cont RO04 INGB 0001 0001 6112 8913 RON
Banca: ING Bank
Capital social: 25.790 lei