recorder-img

Cumpără cu Cardul Prima de Carieră Didactică

Vești bune! Dacă ești cadru didactic, acum poți folosi cardul Prima de Carieră Didactică pentru achiziții pe Dacris!

Cardul de Carieră Didactică este un beneficiu financiar acordat de Guvernul României, dedicat personalului didactic din învățământul de stat, cu scopul facilitării achiziționării echipamentelor destinate activităților didactice, inclusiv cele din domeniul IT&C.

Prima de Carieră Didactică se constituie ca un avantaj dedicat personalului didactic preuniversitar de stat în anul școlar 2023-2024. Beneficiarii acestei inițiative includ cadrele didactice și auxiliare, oferindu-le, de asemenea, posibilitatea de a beneficia de acest sprijin și cadrele universitare cu gradele de conferențiar, șef de lucrări, lectori și asistenți universitari. Este o oportunitate menită să recunoască și să susțină angajamentul și contribuția valoroasă adusă în domeniul educației.

Beneficiari card Prima Didactică

Personalul din învățământul preuniversitar de stat, inclusiv cadrele didactice și cadrele auxiliare, precum și personalul universitar de stat, cum ar fi cadrele didactice cu gradele de conferențiar, șef de lucrări/lector, și asistent universitar, beneficiază de la Statul Român de Prima de Carieră Didactică în valoare de 1500 de lei pe an.

Cum poți plăti cu cardul Prima de Carieră Didactică?

•Activeaza cardul prin apelare 021/2072727
•Verifica soldul cardului prin apelare 021/2072727
•Achizitioneaza echipamente didactice pe dacris.net
•Nu se ofera bani la Cardul Prima Didactica
•Banii de pe card nu pot fi retrasi in numerar
•Termenul de valabilitate este pana la 31.08.2024

Ce poți cumpăra cu Cardul Prima de Carieră Didactică?

Pe Dacris.net ai acces la o gamă largă de produse pentru modernizarea clasei și îmbunătățirea experienței de învățare. Iată o selecție a celor mai populare categorii de produse pe care le poți achiziționa cu acest card:
Materiale didactice si echipamente pentru sala de clasă

De la table și flipchart-uri până la organizatoare de documente, oferim toate echipamentele necesare pentru a crea un mediu de învățare organizat, prin care poți gestiona eficient comunicarea și prezentarea informațiilor către elevi.

Produse pentru organizarea biroului

Îmbunătățește-ți productivitatea și confortul lucrului cu articole de papetărie și organizatoare de birou menite să te ajute cu organizarea spațiului personal de lucru.

Caiete școlare, hârtie, rechizite și accesorii pentru școală

Navighează prin selecția noastră vastă de caiete școlare, stilouri, markere blocnotes-uri, și hârtie de diferite dimensiuni și tipuri, indispensabile pentru notițe, proiecte și activități zilnice.

Cadrul Legislativ

OUG nr 58/2023 privind unele măsuri pentru acordarea unei prime de carieră didactică pentru personalul didactic

Ordinul 6322/2023 privind aprobarea tipologiei şi a necesarului de cursuri de pregătire profesională pentru personalul nedidactic

ORDIN 3956/2023 pentru aprobarea modului de decontare a primelor de carieră, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 58/2023

Branduri comercializate de Dacris

Pilot
Double A
Noki
Notte
Casio

Lasă-ne să-ți răsplătim curiozitatea!

Și pentru că „De merci e plin podu’ ”… îți mulțumim așa cum trebuie: cu o cutie plină de produse minunate, în valoare de 100 de lei!

Iată pașii pentru a te bucura de acest cadou:

1. Abonează-te la newsletter

2. Plasează prima ta comanda de minim 200 de lei

Și GATA! Odată intrat în clubul abonaților noștri, promitem să te ținem la curent doar cu cele mai relevante noutăți, reduceri și modalități prin care să-ți faci #Viațalabirou exact așa cum vrei!