#ViațaLaBirou

Birourile sunt la fel ca oamenii: unice. Nu există două birouri la fel și asta pentru că nu există doi oameni la fel. Suntem norocoși că e așa. Pentru că am înțeles rapid că birourile au propria lor personalitate ne-am adaptat și, de-a lungul a 25 de ani, am ajuns să oferim tot ceea ce e nevoie într-un birou. Nu suntem “doar un furnizor de papetărie”, ci un partener care oferă soluții și servicii integrate pentru toate spațiile dintr-o companie.

Cine suntem

+ 1.709.411.285

Ar putea să umple stadioane întregi sau chiar o reședință de județ. În 25 de ani am vândut peste 1.7 miliarde de produse și nu ne oprim aici.

+ 4.000.000

Peste 4 milioane de oameni au folosit, la un moment dat, un produs livrat de Dacris. Dacă citești acest text, este foarte probabil să fii unul dintre ei.

România

Suntem mândri că produsele pe care le livrăm sunt folosite în toată țara. Ajungem oriunde suntem chemați și o facem în cel mai scurt timp.

Partener

Din 2015, Dacris face parte din rețeaua Staples Global Alliance Partnership. Calitatea serviciilor pe care le oferim de 25 de ani clienților noștri din România ne-au recomandat și clienților globali Staples.

Vă așteptăm:

Dacris în #douășcinci de ani

1994

În Constanța, trei membri ai familiei Fati - Lidia, Dan și Claudiu - deschid primul magazin de papetărie.

1995

Cu prima masină de tipar offset, deschidem drumul producției de tipar.

1996

Visul crește, așa că încă două magazine în Constanța se alatură primului.

1996

Devenim cel mai important distribuitor de produse de papetărie și birotică din sud-estul României.

1997

Înființăm primul punct de lucru în București.

2005

Devenim al treilea jucător pe piața națională de produse de papetărie și birotică.

2009

Suntem al doilea jucător național pe piața articolelor de birou.

2012

Primim premiul pentru “Regional Reseller of the Year”, cea mai importantă recunoaștere la nivel european pentru o companie specializată în distribuția de birotică și papetărie.

2013

Suntem selectați pe lista scurtă pentru decernarea premiului “Regional Reseller of the Year”, în aceeași categorie cu Amazon.

2015

Devenim partener Staples, cel mai mare retailer online și B2B din lume de articole office.

2019 Împlinim #douășcinci de ani

Anul ăsta împlinim 25 de ani. Suntem mai pregăți ca oricând să facem față provocărilor și abia așteptăm să vedem cum va fi transformată #ViațaLaBirou.

Echo Plus

Din 2016, ne bucurăm să îi avem alături de noi pe cei de la Echo Plus, o echipă de peste 50 de oameni, cu o experiență de 10 ani în vânzările prin telefon. Colegii noștri au birourile în Timișoara și sunt unul dintre principalii furnizori din România de tonere și cartușe pentru imprimante, copiatoare, faxuri și multifuncționale. Adică acea aparatură de birou pe care știu să o folosească doar "pasionații".

Din depozitele noastre comune, pleacă produse către cei peste 2000 de clienți permanenți ai Echo Plus, iar gama pe care ei o recomandă număra mai bine de 2500 de modele de tonere și cartușe de cerneală pentru orice tip de echipament de printare. Laser! :)

Suntem prezenți și atenți

O afacere care face doar bani, este o afacere săracă", spunea Henry Ford. Societatea nu poate evolua fară o investiție continuă, aşa că misiunea pe care ne-am ales-o este să identificăm oameni şi cauze din jurul nostru pe care să le susținem.

Cele mai eficiente investitiţii sunt cele pe care le faci în oameni. Şansa pe care o dai la educaţie şi reintegrare socială este mai preţioasă decât o sumă virată în cont. Alături de  United Way facem lucrurile să se întâmple. Poți veni și tu alături de noi!

Gândim și acționăm verde

Trăim verde și ne dorim să fim și mai verde. Generațiile viitoare și mediul în care vor trăi sunt importante pentru noi. Ne-am ocupat ca deșeurile de hârtie să ajungă la principalii reciclatori din România. Am valorificat 545 de tone de hârtie și am salvat 10 hectare de pădure – mai precis 24 de terenuri de fotbal. Știm că dacă vrei o schimbare în lume, trebuie să începi chiar tu. Am dus campanii de împădurire și am ajuns la 4000 de puieți plantați. Și continuăm. Ne ajutăm unii pe alții să avem grijă de natură.

  • 600+ Tone de deșeuri de hârtie și carton
  • 140+ Tone de deșeuri din lemn
  • 50+ Tone de deșeuri de plastic
  • 12+ Tone de deșeuri de tonere
  • 3+ Tone de deșeuri electice

Fiecare om are o poveste

1/3
Mirela
Lucrează la Dacris de aproape doi ani, pe care îi împlinește în ianuarie. "Pe 25 ianuarie m-am angajat aici. Îmi amintesc și acum că m-am bucurat foarte mult să descopăr că noul meu loc de muncă se află fix pe strada pe care locuiesc. Am doi copii mici, trebuie să îi duc la școală, la grădiniță, și era foarte important să-mi găsesc un serviciu cât mai aproape de casă. Am fost super norocoasă!" Noi am fost norocoși.
Marius
Îl cheamă Marius. Dar acum câțiva ani cineva l-a strigat Ricky și așa i-a rămas numele. Pe vremea aceea era șofer, tot la Dacris. Între timp a terminat școala și s-a mutat la departamentul de contabilitate. Soția e contabilă, sora e contabilă și soacra e contabilă. Deci transferul lui era cumva predestinat : )
Monica
Anul ăsta voi sărbători 8 ani de când lucrez la Dacris. Sunt ani în care am evoluat așa cum mi-am dorit. Am învățat secretele din departamentul de Customer Support, iar de doi ani sunt în departamentul de Achiziții. Dacris este locul unde am crescut profesional și m-am format în cariera mea. Fiecare zi este dinamică și văd cum munca mea are impact. Creștem zi de zi.

Oameni noi în echipa Dacris

Liviu Hâncu
Key Account Manager
Cristina Rusu
Asistent consilier juridic
Roxana Coteț
Reprezentant Vânzări
Sorin Maidan
Lucrător comercial
Claudia Atofanei
Lucrător comercial (Picker)