Împreună muncim mai bine

 

Convingerea noastră este că oamenii muncesc mai bine și mai eficient atunci când au condiții optime la birou.

 

Ne dorim dezvoltarea durabilă și aplicăm principiul win-win.

 • investim în infrastructură pentru satisfacția clienților.
 • investim permanent în angajații noștri prin programe de instruire.
 • investim în dezvoltarea afacerii pentru a crea locuri de muncă, contribuind în acest fel la dezvoltarea întregii comunități.
 • investim în stock-uri și avem peste 16.000 de produse unice în oferta generală, iar dacă nu am avea ceva de care ai nevoie, suntem mai mult decât deschiși să o includem în ofertă.

 

Pentru noi nu ești doar un client, ci un partener. Acordăm atenție nevoilor tale, în felul nostru discret, cu produse de calitate și cu soluții personalizate ne străduim să punem și noi umărul la business-ul tău, crescând împreună.

 

Activitățile Dacris se desfășoară într-un sistem de management integrat al calității mediului, sănătății și securității ocupaționale. Sistemul este certificat de către TÜV HESSEN Germania în conformitate cu EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007

 

Orice produs ați putea avea nevoie, este disponibil și prin platforma SEAP. Trebuie doar să discutăm puțin înainte, iar de restul ne ocupăm noi. 

 

Avem o soluție pentru fiecare

Câte birouri atâtea soluții

Pentru noi, această afirmație este promisiunea către tine, clientul nostru dar, mai ales, principiul care stă la baza fiecărei relații de parteneriat încheiate. Suntem mai mult decât o companie care vinde o gamă largă de produse.

Îți oferim soluții gândite pentru business-ul tău, oricare ar fi acesta.

 

Furnizăm

 • Gamă completă de produse și consumabile de papetărie, birotică și IT, la calitate superioară și prețuri competitive. 
 • Gamă completă de produse pentru curățenie, întreținere și mentenanță.
 • Selecție flexibilă de produse de protocol, decorațiuni și administrativ. 
 • Cadouri, obiecte promoționale și coșuri de sezon. 
 • Producție tipografică în tipografia proprie, începând cu serii foarte mici, executate digital la cea mai buna calitate,  până la tiraje mari.

 

Iți propunem

 • Eficiență: Cu un singur partener pentru toate nevoile, ai mai puține griji legate de furnizori, de calitatea produselor, și în general, de buna funcționare a biroului. Astfel, costurile și timpul de administrare ale biroului sunt optimizate, iar munca ta va fi mai eficientă.
 • Atenție: Indiferent de mărimea și specificul business-ului tău, acordăm aceeași atenție în înțelegerea nevoilor tale și ne pliem pe ele.
 • Flexibilitate: Căutăm întodeauna soluții personalizate, gândite și dezvoltate în jurul business-ului fiecărui client. Ne place dialogul, suntem flexibili, dinamici și inovativi în a găsi soluția care ți se potrivește perfect.

 

Beneficiezi de servicii

 • platformă dedicată de comenzi ce include:
  • Aprobarea și controlul comenzilor la nivel global sau pe departament / centru de cost / persoană
  • Controlul în timp real al statusului comenzilor
  • Controlul în timp real al stocurilor
  • Controlul în timp real al bugetelor pentru fiecare utilizator în parte și centralizat
  • Acces facil pe platformă, fără programe suplimentare
  • Identificarea ușoară a produselor și implicit evitarea comenzilor ce nu sunt necesare
  • Raportare modulară (accesibil persoanelor autorizate):
   • vizualizarea istoricului comenzilor
   • verificarea consumului pe fiecare articol în parte
   • controlul bugetelor la nivel de utilizator sau departament
  • Securitatea datelor/informațiilor din aplicație
 • servicii autorizate de colectare a deșeurilor de hârtie, carton, plastic și tonere.
 • servicii gratuite de consiliere a partenerilor, pentru a se putea conforma cu cerințele legale de mediu din domeniul gestionării deșeurilor.
 • servicii de personalizare a imaginii companiei tale, prin tipărituri și papetărie personalizate.

 

Ne recomandă peste 23 de ani de performanță

 


1994 – Aici începe istoria companiei noastre, în Constanța, când trei membri ai familiei Fati - Lidia, Dan și Claudiu - fac primul pas către visul lor și deschid primul magazin pe o stradă din centrul orașului Constanța
1995 – cu prima mașină de tipar offset, deschidem drumul producției de tipar
1996 – visul crește, așa că încă două magazine în Constanța se alătură primului deschis
1996 – devenim cel mai important distribuitor de produse de papetărie și birotică din sud-estul României
1997 – înființăm primul punct de lucru în București
2005 – devenim al treilea jucător pe piața națională de produse de papetărie și birotică
2009 – suntem al doilea jucător național pe piața articolelor de birou
2012 – primim premiul pentru “Regional Reseller of the Year”, cea mai importantă recunoaștere la nivel european pentru o companie specializată în distribuția de birotică și papetărie
2013 – suntem selectați pe lista scurtă pentru decernarea premiului Regional Reseller of the Year, în aceeași categorie cu Amazon
2015 – devenim partener Staples, cel mai mare retailer online și B2B din lume de articole office.

2017 – continuăm să fim parteneri Staples în România

Staples certificate

 

Credem că viitorul este verde

 

Suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de mediul înconjurător. De aceea, selectăm din oferta furnizorilor noștri produse de calitate, realizate din materiale reciclate. În plus, oferim gratuit partenerilor noștri servicii de colectare și reciclare a deșeurilor de hârtie și carton. În completarea acestor servicii, organizăm anual, programul de reciclare și împădurire.

 

Ne arătăm grija pentru mediul înconjurător dezvoltând proiecte ecologice proprii, dar și implicându-ne cu toată energia și cu tot sufletul în acțiuni similare inițiate de partenerii noștri:

- reciclăm atât la birou, cât și acasă folosind coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor
- participăm cu mic și mare la campanii de împădurire precum cele de la Gura Râului - Sibiu desfășurate în 2010 și 2012, Paltinis 2013 și 2016
- ne alăturăm proiectelor ecologice inițiate de partenerii noștri precum acțiunile de plantare de copaci în Parcul Izvor - Radisson din 2011 și 2012

 

Dacă ar fi să tragem linie și să adunăm, acesta ar putea fi bilanțul nostru “verde”:

 

- în ultimii șapte ani am plantat aproximativ 4.000 puieți de molid
- prin reciclarea de deșeuri generate din activitatea proprie și colectate de la clienții noștri (peste 250 tone hârtie și carton), am salvat peste 7.000 de copaci, calculați la vârsta matură de exploatare (70-120 ani), adică peste 20 de ha de pădure - o suprafață cât 34 de terenuri de fotbal.
- din deșeurile reciclate s-au produs mai mult de 400 tone hârtie. Pe lângă hârtie, alte deșeuri colectate reprezintă aproximativ 40 tone de plastic și 2 tone de tonere.
Dincolo de aceste cifre, sunt, însă, dragostea noastră pentru natură și bucuria de a ști că generațiile viitoare vor crește într-un mediu protejat de noi.

 

Oferim servicii autorizate de colectare a deșeurilor de hârtie, carton, plastic și tonere.

 

Ne consiliem gratuit partenerii pentru a se putea conforma cu cerințele legale de mediu din domeniul gestionării deșeurilor.

 

Clienți Internaționali

 

Partener Business Staples

Clienți Internaționali: Alianța Strategică Staples
Pentru a servi clienții din întreaga lume, Dacris a devenit membru în Alianța Strategică Staples. Ca parte a acestei Alianțe, clienții internaționali au oportunitatea de a comanda consumabile de birou din peste 50 de țări din lume în cadrul unui singur contract, care acoperă Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America de Nord și Sud, Asia și Australia.

Dacris este Partener Business Exclusiv Staples în România și poate deservi clienți internaționali de pretutindeni.

 

Participarea la licitațiile internaționale Staples, contracte și implementare
Cu Staples, Dacris ia parte la licitații internaționale și se ocupă de management de cont pentru clienți internaționali. Prin urmare, puteți beneficia de un singur contract și o singură persoană de contact pentru toate consumabilele de birou din întreaga lume.

De asemenea, Dacris vă oferă propriul Manager de Cont și Service Desk în România pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că puteți beneficia de serviul local în limba română, iar echipa dumneavoastră de achiziții va fi deservită de echipa Staples Global Account ca un singur punct de contact pentru toate țările implicate.

Pentru o imagine de ansamblu completă a Staples și partenerilor săi de afaceri din regiunea EMEA, vă invităm să accesați pagina: http://www.staples.eu/where-we-are

 

Uniformitate: investim în educația și în formarea echipelor de suport Staples
Pentru a deveni client internațional cu o experiență uniformă în diferite țări, echipele noastre de vânzări și suport vânzări primesc anual training-uri la Universitatea Staples. Programele de training asigură o calitate înaltă și moduri operaționale uniformizate în regiunea EMEA. Ca rezultat, toți clienții internaționali vor avea parte de aceeași experiență în întreaga Europă.

 

Brand-ul Staples
În România, Dacris vinde produse Staples de înaltă calitate. Aceste produse au prețuri special adaptate pentru a face economii în cadrul organizației dumneavoastră peste tot în Europa, menținând în același timp o calitate înaltă și uniformitate în cadrul organizației.

 

Acces la cel mai mare depozit Staples din Europa
Produsele care nu sunt disponibile pe plan local, dar sunt absolut necesare, sunt disponibile în cel mai mare depozit european Staples din Germania. Ca Partener Business Staples, Dacris poate achiziționa produsele respective și să le livreze la cerere.

 

Raportare
Ca Partener Business Staples, Dacris participă la raportarea globală pentru clienții internationali. Acest lucru diferențiază modul nostru de lucru în piață - veți avea aceeași experiență de lucru ca și cum ați lucra direct cu compania Staples!

 

Clienți Internaționali

 

Clienții ne recomandă

 

Satisfacția clienților este barometrul care ne indică poziția în relația cu piața, de aceea investim permanent în resurse umane și programe de profesionalizare, cât și în infrastructura performantă, pentru a putea oferi produse și servicii de cea mai bună calitate clienților noștri. Peste 6000 de companii ne aleg anual, iar datorită lor reușim să devenim mai buni. Învățăm și ne adaptăm împreună și le mulțumim pentru că ne sunt parteneri și pentru cuvintele de apreciere.

 

UNICREDIT BANK
“... Calitatea produselor livrate în cei peste 8 ani de colaborare a fost la standardele impuse de compania noastră. Serviciile oferite de Dacris au fost întotdeauna la nivelul așteptărilor, livrarea efectuându-se în toate sucursalele din țară ale băncii, în termenele și graficele stabilite. Recomandăm firma Dacris ca fiind un partener de încredere, flexibil, ce va răspunde prompt tuturor solicitărilor dumneavoastră.”

 

LAFARGE ROMANIA
“... Firma Dacris s-a dovedit a fi un partener de încredere, flexibil și capabil să răspundă solicitărilor de papetărie, birotică, articole de protocol și curățenie pe toată durata colaborării noastre. Recomandăm firma Dacris ca pe un furnizor de încredere, constant și profesionist.”

 

GROUPAMA ASIGURARI
“... Pe tot parcursul perioadei scurse de la data începerii colaborării (decembrie 2009), SC Dacris Impex SRL s-a achitat cu succes de obligațiile contractuale, răspunzând și solicitărilor suplimentare, ceea ce ne face să afirmăm că suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite în condițiile contractuale stabilite și să le recomandăm.”

 

Te provocăm să ni te alături

 

Dacă împărtășești convingerile noastre privind calitatea produselor și serviciilor oferite, dacă tu crezi că la noi vei putea găsi nu doar colegi și un loc de muncă, ci și prieteni și o familie în care să crești armonios din punct de vedere profesional, trimite-ne un CV pe adresa resurseumane@dacris.net și te vom contacta imediat ce vom avea o poziție liberă pentru tine.