#ViațaLaBirou

Birourile sunt la fel ca oamenii: unice. Nu există două birouri la fel și asta pentru că nu există doi oameni la fel. Suntem norocoși că e așa. Pentru că am înțeles rapid că birourile au propria lor personalitate ne-am adaptat și, de-a lungul a 25 de ani, am ajuns să oferim tot ceea ce e nevoie într-un birou. Nu suntem “doar un furnizor de papetărie”, ci un partener care oferă soluții și servicii integrate pentru toate spațiile dintr-o companie.

Cine suntem

+1.709.411.285

Ar putea să umple stadioane întregi sau chiar o reședință de județ. În 25 de ani am vândut peste 1.7 miliarde de produse și nu ne oprim aici.

+4.000.000

Peste 4 milioane de oameni au folosit, la un moment dat, un produs livrat de Dacris. Dacă citești acest text, este foarte probabil să fii unul dintre ei.

România

Suntem mândri că produsele pe care le livrăm sunt folosite în toată țara. Ajungem oriunde suntem chemați și o facem în cel mai scurt timp.

Partener

Din 2015, Dacris face parte din rețeaua Staples Global Alliance Partnership. Calitatea serviciilor pe care le oferim de 25 de ani clienților noștri din România ne-au recomandat și clienților globali Staples.

Vă așteptăm:

Social media

În Constanța, trei membri ai familiei Fati - Lidia, Dan și Claudiu - deschid primul magazin de papetărie.

Echo Plus

Din 2016, ne bucurăm să îi avem alături de noi pe cei de la Echo Plus, o echipă de peste 50 de oameni, cu o experiență de 10 ani în vânzările prin telefon. Colegii noștri au birourile în Timișoara și sunt unul dintre principalii furnizori din România de tonere și cartușe pentru imprimante, copiatoare, faxuri și multifuncționale. Adică acea aparatură de birou pe care știu să o folosească doar 'pasionații'.

Din depozitele noastre comune, pleacă produse către cei peste 2000 de clienți permanenți ai Echo Plus, iar gama pe care ei o recomandă număra mai bine de 2500 de modele de tonere și cartușe de cerneală pentru orice tip de echipament de printare. Laser! :)

Suntem prezenți și atenți

O afacere care face doar bani, este o afacere săracă, spunea Henry Ford. Societatea nu poate evolua fară o investiție continuă, aşa că misiunea pe care ne-am ales-o este să identificăm oameni şi cauze din jurul nostru pe care să le susținem.

Cele mai eficiente investitiţii sunt cele pe care le faci în oameni. Şansa pe care o dai la educaţie şi reintegrare socială este mai preţioasă decât o sumă virată în cont. Alături de United Way facem lucrurile să se întâmple. Poți veni și tu alături de noi!

Gândim și acționăm verde

Trăim verde și ne dorim să fim și mai verde. Generațiile viitoare și mediul în care vor trăi sunt importante pentru noi. Ne-am ocupat ca deșeurile de hârtie să ajungă la principalii reciclatori din România. Am valorificat 545 de tone de hârtie și am salvat 10 hectare de pădure – mai precis 24 de terenuri de fotbal. Știm că dacă vrei o schimbare în lume, trebuie să începi chiar tu. Am dus campanii de împădurire și am ajuns la 4000 de puieți plantați. Și continuăm. Ne ajutăm unii pe alții să avem grijă de natură.

600+

Tone de deșeuri de hârtie și carton

140+

Tone de deșeuri din lemn

50+

Tone de deșeuri de plastic

12+

Tone de deșeuri de tonere

3+

Tone de deșeuri electice

Fiecare om are o poveste

Mirela

Lucrează la Dacris de aproape doi ani, pe care îi împlinește în ianuarie. 'Pe 25 ianuarie m-am angajat aici. Îmi amintesc și acum că m-am bucurat foarte mult să descopăr că noul meu loc de muncă se află fix pe strada pe care locuiesc. Am doi copii mici, trebuie să îi duc la școală, la grădiniță, și era foarte important să-mi găsesc un serviciu cât mai aproape de casă. Am fost super norocoasă!' Noi am fost norocoși.

Oameni noi în echipa Dacris

Liviu Hâncu

Key Account Manager

Cristina Rusu

Asistent consilier juridic

Roxana Coteț

Reprezentant Vânzări

Sorin Maidan

Lucrător comercial

Roxana Coteț

Reprezentant Vânzări

Un alt nivel de #ViațăLaBirou. Atenție: creează dependență!

În viață, e bine să-i păstrezi alături și pe cei care au interese comune cu ale tale, dar mai ales pe cei de la care poți învăța lucruri noi. Indiferent în care categorie ne încadrezi, ne dorim să rămânem în legătură și să transformăm împreună #ViațaLaBirou!