recorder-img
Banda adezivă de cupru Shieldex pentru mânere de uși sau ferestre. 10 buc / set. Proprietăți: • Dezactivează 99.98% din virusurile Corona în mai puțîn de 1 minut • Antiviral și antibacterian • Se aplică ușor, rapid și are efect îndelungat • Auto-dezinfectant • Protejează angajații Dimensiune: 8 cm x 10 cm x 0,55 mm Suprafața materialului: polyamidă textilă placată cu cupru Adeziv: Acrylic (adera de la 15 °C și rezistă între -40 °C și +120 °C) Păstrare: În mediu rece și uscat: între 15-25 °C, la o umiditate relativă până la 65% Mod de utilizare: Bandă poate fi folosită pe toate suprafețele nedete, dar nu pe materiale textile. Se poate aplică pe: mânere ușii și pe cele ale ferestrei. 1. Când se aplică bandă, asigurați-va că suprafață este uscat, fără grăsimi, fără praf sau murdărie. 2. Îndepărtați folia de transfer de pe spate. 3. Atașați partea adezivă a materialului textil pe mâner, asigurați-va că o centrați pe acea suprafață. Neteziti ușor materialul din centru până la margini.

Banda adeziva cupru Shieldex pentru manere 10/set

Alte brand-uri
Se încarcă recenziile...
Cod produs: XYZCOPTAPEA
Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil
Livrare rapida
Oferim livrare in 24h sau 48h in toata tara
Esti client business?
Afla care sunt beneficiile de a lucra cu noi.
Achizitii prin SICAP
Suntem transparenți și atenți cu intituțiile publice
Termen de plata
Ai nevoie de un termen de plata? Ia legatura cu noi!

Produse similare

Lasă-ne să-ți răsplătim curiozitatea!

Și pentru că „De merci e plin podu’ ”… îți mulțumim așa cum trebuie: cu o cutie plină de produse minunate, în valoare de 100 de lei!

Iată pașii pentru a te bucura de acest cadou:

1. Abonează-te la newsletter

2. Plasează prima ta comanda de minim 200 de lei

Și GATA! Odată intrat în clubul abonaților noștri, promitem să te ținem la curent doar cu cele mai relevante noutăți, reduceri și modalități prin care să-ți faci #Viațalabirou exact așa cum vrei!