recorder-img
Tipografie digitală și OFFSET

Un sfert de secol

Nu putem spune pur și simplu: „suntem o tipografie și producem tipărituri de peste un sfert de secol”. Suntem mai mult decât o clădire cu niște utilaje și niște oameni care știu să le folosească. Pentru mulți dintre noi nu e un job oarecare de la 9 la 5, ci e un fel de vocație. Vocația lucrului bine făcut, ar spune unii. Pasiunea de a demonstra că imposibilul poate fi posibil uneori, ar spune altii.

Demonstrăm, nu ne lăudăm

Dar până la urmă la asta se rezumă totul, la ceea ce ești și la lucrurile pe care le poți face. Tipărim din 1994. Suntem o tipografie care nu s-a lăudat că e cea mai bună, dar a demonstrat cu fiecare lucrare că merită respectul clienților. Indiferent că e vorba de formulare sau de policromii, indiferent că tipărim pe rotativă, pe plană sau digital, indiferent de tiraj și de complexitatea lucrarii, ne implicăm în egală masură și tratăm clienții la fel. Nu știu dacă este din cauza dimensiunii noastre, ca tipografie, sau doar a oamenilor care lucrăm aici, dar este într-adevăr uimitor cum se întâmplă lucrurile și cum ne implicam cu toții ca să ajungem la același rezultat, care în final va face clientul să zâmbească.

Imposibilul se întâmplă în fiecare zi

Eu îmi definesc simplu munca printr-un verb: a realiza. E genul de lucru sub presiune care începe cu o idee și o foaie mare de hârtie și se transformă în ceva complex și în final într-un zâmbet. Care sunt produsele noastre favorite? Hmm... pliantele, flyerele, posterele, broșurile, formularele, colile cu antet... sunt atât de multe. Și da, facem și cărti de vizită! Nu multe, vreo 2 milioane pe an. :) Pentru noi, imposibilul se întâmplă în fiecare zi!

Produse de tipografie

Bilete

Broșuri

Calendare

Carduri programare

Cărți de vizită

Door hangers

Cărți Poștale

Formulare

Flyere

Coli antet

Postere

Meniuri

Etichete

Plicuri

Felicitari

Mape

Notes

Pliante

Semn carte

Lasă-ne să-ți răsplătim curiozitatea!

Și pentru că „De merci e plin podu’ ”… îți mulțumim așa cum trebuie: cu o cutie plină de produse minunate, în valoare de 100 de lei!

Iată pașii pentru a te bucura de acest cadou:

1. Abonează-te la newsletter

2. Plasează prima ta comanda de minim 200 de lei

Și GATA! Odată intrat în clubul abonaților noștri, promitem să te ținem la curent doar cu cele mai relevante noutăți, reduceri și modalități prin care să-ți faci #Viațalabirou exact așa cum vrei!