recorder-img

Calculator de buzunar Casio HL-4A, 8 digits

Calculator Casio HL-4A ce dispune de funcții de bază, precum adunare, scădere, înmulțire și împărțire, precum și funcții avansate, cum ar fi calcularea radacinii patrate si a procentelor regulate. Are dimensiuni reduse și cântărește doar 25 de grame, fiind astfel ușor de transportat și de folosit oriunde ai nevoie de el.

 • Calculator de buzunar Casio HL-4A cu 8 digits, negru.
 • Calculator birou tip portabil, corp plastic.
 • Dimensiuni: 87 × 56 × 8.8 mm.
 • Greutate: 25 g.
 • Display cu dimensiuni Large.
 • Buton Schimbare semn (/).
 • Functie calcul a marginii de profit (%).
 • Alimentare cu baterie LR54 (LR1130), ușor de înlocuit.
 • Aproximativ 6500 ore durata de viata a bateriei.
 • Memorie independenta.
 • Butoane de plastic intuitive si usor de apasat.
 • Dimensiuni si greutate reduse pentru a facilita portabilitatea.

Calculator 8 digits portabil: Un calculator de birou portabil este un dispozitiv electronic de calcul care oferă posibilitatea de a fi transportat ușor de la o locație la alta, în funcție de nevoile utilizatorului. Acesta are dimensiuni compacte, dar suficient de mari pentru a permite afișarea clară a rezultatelor pe ecran.

Calculator portabil cu 8 digits: Acestea pot afisa si opera calcule cu numere formate din maximum 8 cifre. Acesta este considerat un calculator de bază, care se concentrează pe funcțiile matematice simple, dar poate fi suficient pentru majoritatea sarcinilor de calcul cotidiene.

Poate opera calcule din suita de baza: adunare, scădere, înmulțire, împărțire dar si calcule procentuale regulate si radacina patrata.

 

Alimentat cu baterie: Calculatorul portabil este optimizat pentru a mentine durata de viata a bateriei cat mai mare, pana la aproximativ 6500 ore.

Display-ul cu dimensiuni Large face ca mai multe date să fie mai ușor de citit fara timp in plus de concentrare si fara a solicita vederea.

Butoane din plastic de calitate, foarte intuitive si usor de apasat. De asemenea acestea ofera un feedback foarte bun la apasare ceea ce faciliteaza lucratul mai rapid si eficient.

 

 Poti descarca manualul de utilizare de aici.

Calculator de buzunar 8 digits Casio HL-4A negru

Casio
Se încarcă recenziile...
Cod produs: HL4A
19,99 lei16,80 lei (FĂRĂ TVA)
Livrare rapida
Oferim livrare in 24h sau 48h in toata tara
Esti client business?
Afla care sunt beneficiile de a lucra cu noi.
Achizitii prin SICAP
Suntem transparenți și atenți cu intituțiile publice
Termen de plata
Ai nevoie de un termen de plata? Ia legatura cu noi!

Produse similare

Lasă-ne să-ți răsplătim curiozitatea!

Și pentru că „De merci e plin podu’ ”… îți mulțumim așa cum trebuie: cu o cutie plină de produse minunate, în valoare de 100 de lei!

Iată pașii pentru a te bucura de acest cadou:

1. Abonează-te la newsletter

2. Plasează prima ta comanda de minim 200 de lei

Și GATA! Odată intrat în clubul abonaților noștri, promitem să te ținem la curent doar cu cele mai relevante noutăți, reduceri și modalități prin care să-ți faci #Viațalabirou exact așa cum vrei!