recorder-img
AdministrativAmbalare si etichetareEtichete autoadeziveEtichete autoadezive 56/A4 52.5 x 21.2 mm alb 100 coli/top

Etichete autoadezive 56/A4 52.5 x 21.2 mm alb 100 coli/top

Etichetele autoadezive de dimensiunea 52.5 x 21.2 mm sunt etichete mici și practice care pot fi tipărite și apoi aplicate pe o varietate de produse, ambalaje sau alte suprafețe. Aceste etichete sunt concepute pentru a fi autoadezive, ceea ce înseamnă că pot fi ușor aplicate fără a fi necesară utilizarea unui adeziv suplimentar.

Aceste etichete sunt de obicei folosite pentru etichetarea produselor mici sau pentru identificarea cutiilor și ambalajelor mai mici. Dimensiunile lor compacte le fac ideale pentru utilizarea în spații limitate, cum ar fi rafturi sau cutii de depozitare.

Etichetele autoadezive de dimensiunea 52.5 x 21.2 mm pot fi personalizate cu diferite informații, cum ar fi nume, coduri de bare, logo-uri sau orice altceva dorit. Acestea pot fi tipărite pe hârtie sau pe material sintetic, în funcție de preferințele utilizatorului.

Aceste etichete pot fi utilizate într-o varietate de industrii, cum ar fi retail, logistica sau industria alimentară. Ele sunt, de asemenea, o alegere populară pentru utilizarea în proiecte DIY sau pentru organizarea diferitelor obiecte la domiciliu sau la birou. Fiind o dimensiune comună, aceste etichete pot fi utilizate și în imprimante termice de birou sau industriale.

CARACTERISTICI:

Format: A4

Nr etichete: 56

Dimensiuni: 52.5 x 21.2 mm

Culoare: Alb

Coli/ top: 100

 

Etichete autoadezive 56/A4 52.5 x 21.2 mm alb 100 coli/top

Sorex
Se încarcă recenziile...
Cod produs: XP2321-8
39,67 lei33,34 lei (FĂRĂ TVA)
Livrare rapida
Oferim livrare in 24h sau 48h in toata tara
Esti client business?
Afla care sunt beneficiile de a lucra cu noi.
Achizitii prin SICAP
Suntem transparenți și atenți cu intituțiile publice
Termen de plata
Ai nevoie de un termen de plata? Ia legatura cu noi!

Produse similare

Lasă-ne să-ți răsplătim curiozitatea!

Și pentru că „De merci e plin podu’ ”… îți mulțumim așa cum trebuie: cu o cutie plină de produse minunate, în valoare de 100 de lei!

Iată pașii pentru a te bucura de acest cadou:

1. Abonează-te la newsletter

2. Plasează prima ta comanda de minim 200 de lei

Și GATA! Odată intrat în clubul abonaților noștri, promitem să te ținem la curent doar cu cele mai relevante noutăți, reduceri și modalități prin care să-ți faci #Viațalabirou exact așa cum vrei!